Lichaamsbehandelingen

Uw stemming en behoefte zijn het uitgangspunt voor de verschillende lichaamsbehandelingen waar u uit kunt kiezen. U bepaalt zelf of het de beurt is aan uw voeten, uw handen, uw gezicht of uw hele lichaam om in de watten gelegd te worden. Welke behandeling u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een perfect op u afgestemde sessie inclusief een aangenaam kopje koffie of thee. Na afloop voelt u zich dan ook op en top verkwikt. Naast onderstaande lichaamsbehandelingen kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor epileren, harsen en het verven van uw wimpers en wenkbrauwen.

Pedicure

Pedicure

Gun uw voeten een pedicure inclusief voetmassage. Uw voeten zullen u dankbaar zijn! Maak uw keuze uit twee opties.
Lees verder >

scheiding-behandeling
Manicure

Manicure

Uw handen en nagels verdienen op hun tijd wat extra aandacht. Ze hebben immers heel wat te verduren tijdens de dag. Er zijn twee soorten manicure waar u uit kunt kiezen.
Lees verder >

scheiding-behandeling
Harsen

Harsen

Ongewenst haar kunt u laten weghalen door middel van harsen. Vooral de bovenlip, kin, benen en bikinilijn zijn populaire delen als het om harsen gaat. Bij ons kunt u terecht voor het harsen van al deze gebieden.
Lees verder >

scheiding-behandeling
Wimpers verven

Wimpers verven

Vooral mensen met lichte wimpers hebben profijt als ze hun wimpers verven. Sommigen vinden het effect van mascara te onnatuurlijk en kiezen daardoor liever voor verf. Anderen kiezen juist voor een combinatie van wimpers verven en mascara.
Lees verder >

scheiding-behandeling