Ontspanningsmassage

Als u wel een ontspanningsmassage kunt gebruiken, kunt u kiezen uit drie verschillende soorten:

Body Energy

Bent u vermoeid en kan uw lichaam wel een boost gebruiken? Tijdens deze 1,5 uur durende lichaamsbehandeling knapt u weer helemaal op. Geniet van een ontspannend voetbad, een ontspanningsmassage van de rug, een lichaamspeeling en een remineraliserende bodymudwrap (modderpakking), die wordt verwijderd met heerlijk warme handdoeken. U sluit de sessie af met een kopje stimulerende kruidenthee en een verkwikkende rugmassage.

Body Therapy

In ongeveer 1,5 uur geniet u van een therapeutische lichaamsbehandeling die begint met een ontspannend voetbad en een ontspanningsmassage aan de voorkant van uw lichaam. Vervolgens kunt u heerlijk ontspannen bij een fruitige lichaamspeeling, die wordt verwijderd met warme handdoeken. Ook de daarop volgende detoxbodywrap met bruisend effect wordt verwijderd met warme handdoeken. Het kopje warme kruidenthee en de afsluitende holistische massage met bamboe-extract maken het helemaal af.

Body Positive

Als u gestrest bent, ontspant deze lichaamsbehandeling van plusminus 1,5 uur u helemaal. Allereerst is er een ontspannend voetbad, waarna u een ontspanningsmassage ondergaat van uw hele lichaam. Vervolgens krijgt u een lichaamspeeling, die wordt verwijderd met warme handdoeken. U geniet daarna van een energieke lichaamsmassage met massageolie die uw immuunsysteem stimuleert en ontspannende anti stresswerking heeft. Met een kopje warme kruidenthee sluit u de sessie af.

Bent u toe aan een ontspanningsmassage?

Neem dan contact op om een afspraak te maken.